sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Haaveista totta: Makuuhuoneen muutos.



Muistattekos, kun noin vuosi takaperin puhuin teille makuuhuoneen muodonmuutossuunnitelmista "Haaveista totta: Makuuhuone" -postauksessa.  Pitkään ja hartaasti on huonetta kehitetty siitä päivästä eteenpäin ja eilen vihdoin sain napattua kuvat muuttuneesta makuuhuoneesta. Vanhan makuuhuoneen ilmeen voit käydä katsastamassa täältä. Tässä kuitenkin kuvia tämänhetkisestä  nykytilanteesta.

(Pahoittelut etukäteen kuvissa esiintyvästä kohinasta. Huoneen hämäryyden takia jouduin hieman "ylivalottamaan" kuvia, eikä käyttämäni kameran linssi ei ole paras mahdollinen tälläisiin olosuhteisiin.)





Varmasti huoneen suurin muutos on tapahtunut päätyseinän värissä, sekä yleisestikin koko huoneen tunnelmassa. Vaalea on vaihtunut tummaan, mikä mielestäni kompensoi hyvin tämän hetkistä marraskuun syksyistä ja pimeää vuodenaikaa. Marimekon musta-harmaat trikoiset raitapetivaatteet ovat uusi lempparini. Lampaantalja on sukulaisen lahjoittama.

Tarkkasilmäiset varmasti huomasivatkin uuden kattovalaisimen, joka niin ikään on saanut uutta väriä ylleen. Kyseessä on edellisessä kirjoituksessani mainitsemani kirpputorilöytö, mikä kuivuttuaan löysi nopeasti oman paikkansa isommasta makuuhuoneesta.






Teemu Järven Kauris-juliste lähti mukaani viimeisimmän Habitare-messun päätteeksi. Messut olivat onnistuneet, sekä kaikin puolin todella insppiroivat. Julisteesta tulikin mukava tuliaismuisto itselle kotiin siitä reissusta. 

Amppelissa puolestaan roikkuu kesän ajan ulkona viheriöinyt muratti, jonka pätkäsin lyhyeksi ja siirsin (toistaiseksi) hyvinvoivan näköisenä sisälle turvaan. Myöhemmin nähdään, mahtaako sitkeä kasvi tuosta lähteä vielä uudestaan kukoistamaan. Ruukku ja amppelinnaru ovat Plantagenista.

Kuvan oikean puoleiselle tyhjälle seinälle olin suunnitellut lisääväni vielä pari Stropp -seinälenkkiä vaatteiden säilytykseen. Siinäpä sitä rupeaa varmasti olemaan  jo kaikenlaista tarpeellista viihdykettä näihin neliöihin nähden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti